Sisällöstä

Tervetuloa!

Ensisilmäykseltä tämän blogin aihepiiri saattaa vaikutta hiukan kaukaa haetulta ja sekavaltakin, mutta kun katsoo tarkemmin, saattaa hyvinkin huomata, että kaikilla niillä on jotakin yhteistä.

Kaikki aiheet keskittyvät mielen ja käsillä koskemattoman maailmoihin.

Uskomukset, tieto, filosofia, myytit, tarinat, runous, elokuvat ja kirjat, itsensä kehittäminen ja parempi elämä; syvä ihmetys elämän (ja joissakin tapauksissa myös kuoleman jälkeisen elämän) suuren mysteerin edessä.

Nautin siitä, että pystyn löytämään yhdistäviä tekijöitä odottamattomien tekijöiden välille, yhdistämään erillisiä ajatuksia ja näkökulmia, uskomuksia ja tarinoita – ja tämä blogi tulee olemaan juuri tätä.

Sanotaan, että uteliaisuus se kissan tappoi – toiset sanovat, että utelias mieli on ainoa onnellisuuden lähde. En tiedä kummin tässä käy, mutta selvitetäänkö asia yhdessä?

Voit vapaasti ottaa yhteyttä minuun! Kuulisin mielelläni uusista ideoista, kysymyksistä, aihepiireistä, joita olet pohdiskellut – tai virheistä, joita varmasti olen tehnyt ja tulen tekemään – käytännössä mistä tahansa, mitä sinulle tulee mieleen tämän blogin aihepiireistä. Älä yhtään arastele.

Avoin keskustelu, kysymykset ja kaikenlainen palaute on aina tervetullutta. Teen parhaani vastatakseni kaikkiin kommentteihin, koska kommunikaatio ja ajatusten vaihtaminen on asia, joka on hyvin lähellä sydäntäni.

Huomaathan kuitenkin, että en suvaitse minkäänlaista kiusaamista, vihapuhetta, tuomitsevaa asennetta tai kenenkään uskomusten tai henkilön itsensä tai hänen seksuaalisen suuntautumisensa vähättelyä tai syrjintää. Mikäli tällaisia kommentteja blogiini ilmestyy, ne poistetaan ilman sen suurempaa ilmoitusta tai vastausta.

Tämän blogin on tarkoitus olla turvapaikka meille kaikille. Autathan minua pitämään sen sellaisena.

Kukas tätä kirjoittelee?

Jospas nyt vaikka kutsuisitte minua nimellä Rick (nimimerkkini on rickraven), vaikkakaan se ei minun syntymänimeni laisinkaan ole.

Olen ensisijaisesti ihminen, en koe tarvetta määritellä sukupuoltani minkään mukaan, tosin vaihtelevasti leijailen ääripäiden välillä tässäkin, välillä maskuliinisempana, välillä feminiinisempänä. 40+, kahden lapsen äiti.

Olen opiskellut luovaa kirjoittamista ja liiketoimintaa. Saatat piankin pystyä arvaamaan kumpi noista on minulle tärkeämpi. Olen loputtoman kiinnostunut filosofiasta, mytologiasta ja elämän syvempien merkitysten ja tasojen ymmärtämisestä ja löytämisestä. Olen myös INFP.

Uskonnollinen näkemykseni tällä hetkellä liikkuu agnostisen skeptisismin lähettyvillä, mutta olen myös hyvin kiinnostunut uuspakanuudesta ja vanhoista pakanallisista tavoista ja uskonnoista; erityisesti heidän luontoyhteydestään ja kaiken ympärillä olevan elämän kunnioittamisesta.

Kaikista eniten arvostan toisten kunnioittamista ja halua ymmärtää erilaisia ihmisiä.

Suosikkiaihepiireihini kuuluvat muinaisen Egyptin ja Skandinavian mytologiat; erilaiset filosofiset pohdiskelut, mystiset asiat, psykologia – myös parapsykologia, ihmisen käyttäytyminen – mutta myös tv-sarjat ja elokuvat, kirjat ja runot, kieli ja kommunikaatio, luovuus, itsensä ilmaiseminen ja kehittäminen, paremmaksi ihmiseksi tuleminen, kaiken syvimmän merkityksen löytäminen…

Kaiken. Elämän. Itseni. Olemassaolon.

Tervetuloa mukaan tälle matkalle!

-rickraven

Design a site like this with WordPress.com
Get started